T+ | T- | Natisni
Prva stran » Pomoč » Način plačila

Način plačila

V knjižnem diskontu smo za vas pripravili več različnih načinov plačila. Vam najustreznejši način plačila izberete v postopku nakupa blaga.

Plačilo z gotovino

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov. V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno. Pri plačilu po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala še provizijo za plačilo, v višini 0,96 EUR.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN 02. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net ...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji, pred dostavo naročenih knjig.

Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN 02, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email. Položnice ne pošiljamo po klasični pošti.

Plačilo s plačilno kartico

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron, Activa Maestro*, Activa ali Diners.

Plačilne kartice

* Plačilo z Maestro kartico je možno, če ima kartica vgrajen pomnilniški čip (več informacij na www.activa.si).

Verified by VISA in MasterCard SecureCode

Omogočeno je tudi plačilo po sistemu Verified by Visa in MasterCard SecureCode, kjer lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. Več informacij lahko dobite na www.activa.si.

Plačevanje s plačilnimi karticami v knjižnem diskontu je popolnoma varno.

Plačilo z Moneto

MonetaČe ste naročnik Mobitela ali Debitela, lahko za plačilo naročenega blaga uporabite sistem Moneta. Le-ta za plačilno sredstvo sredstvo uporablja vaš mobilni telefon.

Plačilo z uporabo Monete poteka tako, da v poseben obrazec vpišete vašo telefonsko številko, kamor vam sistem Moneta pošlje geslo. Geslo je 4-mestna številka, ki vam omogoča nadaljevanje. Po vnosu gesla, samo potrdite vse podatke in nakup je zaključen.

Račun za blago plačano s storitvijo Moneta vam izstavi Mobitel oz. Debitel skupaj z računom za telefonske pogovore.

Moneta ima začetni limit 50 EUR, ki si ga lahko enostavno zvišate.


<< nazaj na Pomoč

Želim prejemati novice o ugodnostih in novostih

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se